Om Sverkel

Sverkel.dk er min private hjemmeside hvor jeg på forsiden vil have hvad nogle vil kalde for en blog. Øverst på siden er der en række menupunkter som fortæller mere om denne side, om mig og min uddannelse som Web-Integrator.

Sverkel.dk er designet og bliver drevet af Kasper Sverkel Rasmussen. Jeg er som skrevet ovenfor uddannet Web-Integrator fra CMK (Center for Medie og Kommunikation) i Roskilde.

Selve navnet Sverkel er som det kan ses ovenfor mit mellemnavn der i sin tid første gang blev givet til min bedstefar som gav det videre til min far, som gav det videre til mig. Jeg har taget navnet til mig og bruger det stort set over alt på nettet (bla. YouTube) og andre steder da det kun bliver brugt meget få steder i verden og derfor er let at genkende for folk.

Jeg arbejder til dagligt i en virksomhed hvor jeg hver dag støder på nye udfordringer i den digitale verden, og er derfor godt kendt på stort set alle områder, især Apple produkter, så er der bøvl med computeren, iPhone, iPad, digital kameraet, installation af det nye tv eller andet så skriv gerne en besked til mig eller stil mig et spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet og så skal jeg hjælpe så godt jeg kan.

På siden Referencer vil der være en oversigt over de hjemmesider jeg har lavet for andre igennem tiden, en liste med mine Mini-guides og andre færdigheder jeg måtte have i den digitale verden.

På siden Designs vil der være en oversigt over mine designs jeg har lavet igennem tiden. Disse design vil selvfølgelig være til salg hvis der skulle være et som har interesse. Da jeg er uddannet Web-Integrator vil jeg også have rig mulighed for at hjælpe med opbygning af hjemmesider og webløsninger, prisen aftales alt efter opgavens størrelse.

På siden Kontakt vil det være muligt at skrive en personlig besked til mig, evt. om mine designs eller opgaver som Web-Integrator. Jeg hører også meget gerne fra folk hvis der skulle være fejl på min side eller andre henvendelser.

sne

 
 
Skriv en kommentar

comments powered by Disqus